Bericht

Car Wrapping

Car wrapping is voor Nederland een nieuw begrip. In Amerika is het een fenomeen dat al meer dan 10 jaar wordt toegepast. Ook ons buurland Duitsland kent het al jaren, zo worden bijvoorbeeld alle taxies in Duitsland al jaren voorzien van car wraps. Maar ondanks, dat het in Nederland nog niet zo bekend is, is in Nederland de wrapkwaliteit hoger dan in de rest van Europa. Zelfs de top van Amerikaanse wrappers moet in Nederland wennen aan de hoge eisen van het afgeleverde werk.

Wat is car wrappen nu precies? In het kort uitgelegd is car wrapping “auto inpakken” exact wat het woord zegt. Uw auto wordt voorzien van een hoogwaardige sticker. Deze sticker is speciaal ontwikkeld voor deze branche en is dus niet te vergelijken met een normale sticker.

Fast carwrap

De auto wordt op het zicht gewrapt, d.w.z. dat de volledige buitenkant van de auto wordt voorzien van een folie. Op het eerste zicht, is de originele kleur niet meer zichtbaar. Enkel als de deuren open gaan komt de originele kleur te voorschijn.

De auto wordt door onze monteur gedemonteerd. De deurklinken, spiegels en lampen worden verwijderd, om zo op deze punten de nieuwe kleur netjes af te werken.

Let op! Bij opvallende kleuren zoals geel, wit, rood enz. kan het mogelijk zijn dat er in de randjes nog enigszins de originele kleur zichtbaar is. Dit omdat de folie niet het volledige plaatwerk dekt. Toch zal dit minimaal zijn.

Duur: 2 tot 3 werkdag(en).


Normale Car wrap

De auto wordt op het zicht gewrapt, d.w.z. dat de volledige buitenkant van de auto wordt voorzien van een folie. Op het eerste zicht, is de originele kleur niet meer zichtbaar. Enkel als de deuren open gaan komt de originele kleur tevoorschijn.

De auto wordt door onze monteur gedemonteerd. De deuren, deurklinken, spiegels en lampen worden verwijderd, om de nieuwe kleur netjes af te werken.

De dorpels en binnenkant van deurposten worden in het de wrap meegenomen.

Duur: 3 tot 4 werkdag(en).


Full carwrap

De auto wordt volledig voorzien van folie. Hierbij worden ook de binnenkanten van de deurposten (instap) en de binnenzijde van de deuren meegewrapt. belettering4you is met deze vorm van car wrapping uniek in de Benelux.

De auto wordt volledig gedemonteerd door onze monteur. De deuren worden van de auto afgehaald, de rubbers worden verwijderd. Alles wordt dusdanig gedemonteerd en gemonteerd, zodat na het wrappen vrijwel nergens meer de originele kleur van de auto te zien is.

Duur: 5 tot 7 werkdagen.